Cosul dumneavoastra este gol!

Achizitii

Cereri de aprovizionare

Permit inregistrarea produselor si a cantitatilor care trebuie achizitionate. Acestea se pot emite independent sau in baza Comenzilor de clienti. Contin informatii si despre: codul producatorului aferent produsului, codul clientului pentru care a fost intocmita cererea de aprovizionare, daca este cazul, data estimativa a livrarii produsului.

Comenzi furnizori

Comenzile Furnizori centralizeaza Cererile de Aprovizionare pe un anumit furnizor si este strans legata de acesta.                                              In Comenzile Furnizori se pot atasa informatii despre stadiul livrarilor de la furnizor (cantitati confirmate, date estimate de livrare, informatii privind transportul, receptionarea marfii de catre magazine).

Operatiuni de import/export

In cazul acestor operatiuni se pot inregistra informatii despre tarile de origine ale marfurilor, greutati, lipsurile de marfa, toate aceste facilitand pregatirea documentelor necesare in vama (borderou vanzare/intrare);

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.