Cosul dumneavoastra este gol!

Experienta

Cu o experienta pe piata solutiilor software pentru afaceri de peste 10 ani, Chara Software ofera solutii performante pentru managementul afacerilor, dar mai ales un parteneriat pentru dezvoltare, pe termen lung. Parteneriatul cu ERP – Syntesio va asigura continuitatea succesului dvs., pe tot parcursul proiectului, atat in faza de descoperire, cat si pe parcursul implementarii, instruirii si mentenantei (suport tehnic).

Este clar ca, dincolo de o anumita dimensiune si complexitate a afacerii, este de neconceput sa va imaginati cresterea si dezvoltarea fara un sistem ERP, 100% adaptabil si 100% particularizat in functie de nevoile fiecarui client.

O implementare ERP de succes asigura baza solida pentru afacerea de astazi dar, in timp va ofera posibilitatea de a creste si de a va adapta afacerea la schimbarile generale din industrie, economie, etc.

Chara Software va ofera toate serviciile profesionale si aplicatiile software necesare, astfel incat dumneavoastra sa detineti toate parghiile pentru obtinerea rezultatele dorite, nu numai pe termen scurt, dar si pe termen lung.

Vreti sa aflati mai multe detalii despre noi, despre solutiile si serviciile noastre?
Va rugam sa ne contactati!

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.