Cosul dumneavoastra este gol!

Business Intelligence

 
CUBURI DE DATE OLAP

Tehnologia OLAP utilizeaza structuri de date denumite cuburi, organizate in baze de date multidimensionale. Orice cub de date OLAP este destinat extragerii de informatii dintr-un depozit imens de date si consolidarea acestora in rapoarte de analiza. Practic, este un generator de raporte avand multiple dimensiuni de analiza, pe care le poti utiliza asa cum doresti: temporar, clasificat, multi-criterial. Este o platforma de raportare de la care se pot construi simultan si in paralel mai multe tipologii de analize.

Cuburile de date realizate de CHARA SOFTWARE, se sprijina pe o baza de date special creata in acest sens, care se alimenteaza automat si in timp real cu informatii din baza de date Syntesio. Astfel, se pot rula rapoarte de orice volum (chiar si pe un deceniu), fara sa fie ingreunata aplicatia reala. Totodata, aceste cuburi permit definirea foarte facila a indicatorilor de performanta cheie (KPI), care pot fi dimensonati pe criteriile specifice oricarei companii.

CHARA SOFTWARE va ofera sisteme de analiza comparative, multi-dimensionale si multi-criteriale, de tip “What-If”, astfel incat sa puteti testa orice scenariu de business, avand la baza extragerea datelor in timp real:
Cub de date Vanzari

Analiza vanzarilor este foarte importanta, atat din perspectiva clientilor, cat si din perspectiva dinamicii produselor/serviciilor. Profilul clientului se modifica frecvent, la fel si cerintele acestuia, de aceea orice manager trebuie sa aiba instrumentele necesare pentru a putea lua cea mai buna decizie, oricand, cu un singur click.

Cu ajutorul cubului de date de la CHARA SOFTWARE, puteti analiza vanzarile multi-dimensional, astfel incat sa luati cele mai bune decizii, in orice moment

De asemenea, va punem la dispozitie analize de tipul what-if (ce se intampla daca…?), care sunt foarte usor de utilizat si permit analize multi-dimensionale a informatiilor extrase din sistem. Totodata, prin implementarea diferitilor algoritmi de calcul al adaosului, se pot evidentia produsele care genereaza profit maxim cu efort minim.

Tipurile de dimensiuni sunt: timp, clasificare, clienti/produse, producatori, canale, agenti vanzare, locatii, regiuni.

Cub de date Stocuri

Analiza stocurilor si a tranzactiilor de stoc, din mai multe perspective, este foarte importanta pentru optimizarea stocului. Optimizarea stocului reprezinta principala activitate a managerului de stocuri, care ulterior, va duce la asigurarea continuitatii vanzarii si oferirii pietii cee ace isi doreste.

De aceea, CHARA SOFTWARE va pune la dispozitie o serie de analize de stocuri, astfel incat orice manager poate preintampina majoritatea problemelor care pot sa apara: lipsa de stoc (out of stoc), supra stoc (over stoc), stocuri negative, etc.

De asemenea, cu ajutorul solutiei noastre de analiza a stocurilor, se pot urmari trenduri, precum: viteza de rotatie, fluxul marfii, vechimea stocurilor, etc.

Cub de date Financiar

- Analiza multi-criteriala a incasarilor/platilor partenerilor.

- Analiza indicatorilor financiari.

 
Cub de date Service

Analiza interventiilor.

Aplicatiile Business Intelligence nu va ofera doar o viziune globala asupra afacerii dumneavoastra, ci va vor ajuta sa luati cele mai bune decizii, astfel incat sa va atingeti obiectivele stabilite initial.

Prin implementarea sistemelor Business Intelligence oferite de CHARA SOFTWARE, clientii nostri beneficiaza de:

- Acces sigur si rapid la milioane de inregistrari.

- Reducerea costurilor si a resurselor prin obtinerea de rapoarte corecte, intr-un timp foarte scurt.

- Imbunatatirea procesului decisional.

 

CARE ESTE ROLUL APLICATIILOR BUSINESS INTELLIGENCE ?

Aplicatiile Business Intelligence nu au rolul de a inlocui aplicatiile software de tip ERP, CRM sau WMS, dar au rolul de a le valorifica, ducand astfel la maximizarea beneficiilor investitiilor! Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, analiza datelor operationale este esentiala pentru a asigura competitivitatea si succesul acesteia!

Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.