Cosul dumneavoastra este gol!

Imobilizari Corporale

Generalitati

Acest modul va pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru evidenta mijloacelor fixe aflate in patrimoniul societatii dvs. Aplicatia ofera posibilitatea unei evidente duble a mijloacelor fixe, contabila (metoda clasica pentru evidenta primara) si fiscala (metoda alternativa pentru evidenta secundara). Un mijloc fix poate avea, pentru fiecare din cele doua evidente, conditii diferite de amortizare (metoda, grupa, durata normata).

Functionalitati

Aveti posibilitatea de a inregistra iesirea unui mijloc fix, de a modifica localizarea sau valoarea unui mijloc fix, de a modifica grupa de amortizare, sau de a inregistra conservarea unui mijloc fix pe o perioada de timp. De semenea, puteti gestiona jurnalul de operatiuni si sa inregistrati iesirea unui mijloc fix din patrimoniul (gestiunea) societatii. Calculul amortizarii mijloacelor fixe este generat automat de aplicatie, indiferent de tipul de amortizare.

Rapoarte standard incluse

Prin intermediul rapoartelor standard incluse puteti obtine: Situatia mijloacelor fixe la un moment dat, Intrarile si Iesirile de mijloace fixe, Modificarile efectuate asupra mijloacelor fixe, Balanta mijloacelor fixe din cadrul societatii dvs., Fisa mijlocului fix pe oricare dintre cele doua evidente disponibile (primara si secundara), precum si Evidenta obiectelor de inventar.

 

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.