Cosul dumneavoastra este gol!

Protectia Datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Societatea CHARA SOFTWARE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile de servicii de comunicatii electronice si reclama, marketing si publicitate, datele personale pe care ni le furnizati in calitate de clienti/potentiali clienti si abonati.

Prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal este facuta in conditii de siguranta si in scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatii de servicii de comunicatii electronice si in subsidiar, pentru reclama, maketing si publicitate.

Furnizarea acestor date este facuta in mod voluntar de catre dumneavoastra dupa o corecta informare a acestora in legatura cu scopurile prelucrarilor de date, categoriile de date prelucrate si destinatarii carora le vor fi dezvaluite datele dvs. personale.

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca la datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea avea acces salariatii Societatii Chara Software S.R.L., precum si angajatorul sau potentialul angajator al dumneavoastra, pentru care dvs. solicitati inregistrarea pe website-ul Societatii Chara Software S.R.L.

Adresele dvs. de e-mail, pot fi prelucrate in calitate de clienti/posibili clienti sau abonati, in vederea transmiterii de newsletter, in cazul in care v-ati abonat la acesta, caz in care adresele de e-mail devin active si vor fi utilizate in acest scop, pana cand va manifestati optiunea de a va dezabona din contul dvs. existent in site-ul www.chara.ro, sectiunea “Abonare Newsletter”, accesand optiunea “NU” si butonul “Confirma”.

Tot personalul calificat desemnat sa aiba acces la datele furnizate de dumneavoastra are obligatia pastrarii confidentialitatii datelor cu caracter personal oferite.

Prin utilizarea serviciilor, a aplicatiilor sau a oricaror servicii puse la dispozite de Societatea Chara Software S.R.L. prin intermediul website-ului www.chara.ro, dumneavoastra in calitate de utilizator al website-ului consimtiti in mod expres la prelucrarea datelor cu caracter personal, pe care le furnizati Societatii Chara Software S.R.L., in scopurile mentionate mai sus, pe durata desfasurarii activitatilor acesteia.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de informare, de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, in conditiile legii. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata in atentia Serviciului Suport Clienti din cadrul Societatii pe adresa de e-mail: office@chara.ro sau la nr. de fax: 021/231 65 95.

In conformitate cu art.15 din Legea nr.677/2001, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele furnizate Societatii Chara Software S.R.L. sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In acest sens, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata in atentia Serviciului Suport Clienti din cadrul Societatii pe adresa de e-mail: office@chara.ro ori la nr. de fax: 021/231 65 95.

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.