Cosul dumneavoastra este gol!

Contracte

Facturare automata

Aplicatia ofera posibilitatea de a genera automat, periodic, emiterea facturilor in baza unui contract de client si de a atasa in factura (automat sau manual) pozitiile stocabile livrate pe contract. Ofera posibilitatea de a lansa punctual emiterea facturii in baza unui contract.

Scheme de facturare

Prin schemele de facturare se definesc, in principal, periodicitatea de facturare a contractelor de servicii, pozitiile de factura care pot fi anticipate (cod produs, modul de calcul al valorii, configurari, cote TVA, etc.). Ofera posibilitatea de atasare in factura (automat sau manual) a pozitiilor stocabile livrate pe contract.

Contoare

Sistem de gestionare a preturilor tarifare (pe contor) prin definirea de tipologii (tip pret/tip contor/pret unitar/valuta pret/gratuitate). Se pot defini, initializa si actualiza contoarele si se pot atasa la orice obiect (articol de contract, echipament, etc.).

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.