Cosul dumneavoastra este gol!

Rapoarte Aplicatie

Generalitati

Acest modul este un instrument util la nivel managerial, oferind posibilitatea utilizarii rapoartelor standard precum si realizarea unor rapoarte specifice, care vor contibui la realizarea imaginii de ansamblu a directiei in care evolueaza societatea dvs. SYNTESIO este o aplicatie deschisa, care poate fi configurata, atat la nivel de functie, comanda, raport, cat si la nivel de modul sau aplicatie, asigurand astfel o personalizare a sistemului in functie de specificul fiecarei societati.

Peste 150 de rapoarte on-line

Aplicatie ERP Syntesio va ofera un set de peste 150 de rapoarte standard (tiparibile), precum si facilitati pentru crearea si administrarea unor rapoarte specifice fiecarei entitati (serviciu/compartiment/ departament/utilizator) din cadrul societatii dvs. Rapoartele specifice fiecarei activitati sunt atasate fiecarui modul in parte, necesare controlarii informatiei introduse si a situatiilor manageriale cat mai sigure si reale.

Tablou de bord

Tabloul de bord este un instrument util pentru monitorizarea activitatii societatii dvs. printr-un set de indicatori financiari disponibil in ecranul principal al aplicatiei Syntesio: Valoare facturata la clienti, Valoare Profit Brut, Margine Profit Brut, Variatie valoare facturata fata de luna anterioara, Variatie profit brut fata de luna anterioara. Fiecare dintre acesti indicatori sunt detaliati in sectiunea Info atasata la acestia.

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.