Cosul dumneavoastra este gol!

Despre noi

Chara Software, in cateva cuvinte…

Tehnologie

Folosim  cele mai noi tehnologii si platforme de testare care  ne permit sa oferim solutii moderne si performante.
Am portat aplicatia ERP-Syntesio pe platforma Microsoft Azure si le oferim clientilor nostri solutii 100 % personalizabile.

Profesionalism

Inseamna sa stii sa faci, cand sa faci si sa faci...

Onestitate

Chara Software este compania unei generatii de specialisti care au hotarat sa discute deschis cu clientii sai, in legatura cu avantajele si dificultatile utilizarii unui sistem ERP.

Flexibilitate

Nu conteaza dimen-siunea sau domeniul de activitate al societatii dumneavoastra, noi va oferim solutii 100% flexibile si 100% personalizabile! Chara Software ofera solutii pentru orice tip de business.

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a intelege ca, afacerile vin in toate formele si marimile posibile, de la start-up-uri – societati mici sau persoane fizice, la afaceri in curs de dezvoltare – societati mijlocii, si pana la afaceri stabile – societati mari. Clientii nostri variaza, de la persoane fizice, la contabili si directori, fiecare dintre ei avand cerinte diferite.

Chiar daca fiecare este unic, toti impartasesc provocari si obiective comune – dorinta de a avea solutii simple, sigure si inteligente care sa-i ajute sa optimizeze costurile si sa reduca considerabil riscurile.

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.