Cosul dumneavoastra este gol!

Instrumente Financiare

Componente

Aplicatia ofera posibilitatea de a genera automat, periodic, emiterea facturilor in baza unui contract de client si de a atasa in factura (automat sau manual) pozitiile stocabile livrate pe contract. Ofera posibilitatea de a lansa punctual emiterea facturii in baza unui contract.

Note de Debit

Permite inregistrarea si urmarirea notelor de debit, care ulterior pot fi luate in considerare in Rapoartele de profit din vanzari, oferind astfel o imagine reala si sigura asupra profitabilitatii pe fiecare factura de client. Notele de debit catre clienti pot fi legate de cele mai multe ori de branduri, proportional (%) si atesta valoarea reducerii comerciale sau financiare acordate unui client.

Note de Credit

Permite inregistrarea si urmarirea notelor de credit, care ulterior pot fi luate in considerare in Rapoartele de estimare a profitului sau a Balantei de Furnizor, oferind astfel o imagine reala si sigura. Notele de credit de la furnizori permit legatura si cu o lista de P/N (cod produs) si loturi. Acestea atesta valoarea reducerii comerciale sau financiare primite de la un furnizor.

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.