Cosul dumneavoastra este gol!

FAQ - Intrebari frecvente

PARTICULARITATILE UNUI ERP, ca sistem informatic integrat

Care sunt particularitatile unui ERP ca sistem informatic integrat?
  • Un ERP este un sistem informatic care centralizeaza toate informatiile dintr-o companie pe o platforma unica, oferind accesul la orice tip de informatie, coordonare si comunicare. 
  • Un ERP nu este o „solutie standard”, ci este insotit permanent de servicii de analiza, implementare, training, suport, tehnologie de ultima generatie etc. si implica resurse specializate: implementatori, dezvoltatori, analisti de business.. 
  • Un sistem ERP acopera toate tipurile de activitati ale unei companii, precum productie, gestiune, contabilitate, centre de cost, bugete, logistica, etc. 
  • Flexibilitatea este un atribut specific unei solutii ERP, acesta permitand customizarea sistemului pe specificul clientului. 
  • Scalabilitatea ERP-ului presupune capacitatea de a folosi acele functionalitati care iti sunt necesare intr-un anumit moment din evolutia unui business. Pe masura ce compania se dezvolta se pot implementa alte componente avansate precum logistica, controlling, se pot reorganiza fluxurile de business, redimensiona restrictiile si permisiunile etc. Practic, un ERP reprezinta o platforma de dezvoltare pe termen lung. 
ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.