Cosul dumneavoastra este gol!

SERVICII CONSULTANTA (PACHET 2 ORE)

 
Companiile de astazi trebuie sa dea dovada de agilitate si inovatie in fata schimbarilor rapide si continue a conditiilor de piata. Pentru a fi cat mai aproape de aceste schimbari si pentru a atinge succesul pe termen lung este nevoie ca afacerea dumneavoastra sa se adapteze permanent. De aceea, CHARA SOFTWARE, prin serviciile sale de consultanta va ajuta sa va transformati cu succes modul in care faceti afaceri, oferindu-va cele mai bune cunostinte, inovatie si impartialitate.
 
Aceste servicii se adreseaza societatilor care utilizeaza aplicatia ERP SYNTESIO in CLOUD AZURE (pachetul ERP SYNTESIO START-UP sau ERP SYNTESIO PLUS).
 
Servicii incluse:
- C
onsultanta de specialitate prin intermediul consultantilor CHARA SOFTWARE, care au dezvoltat cunostinte de specialitate profunde privind activitatea de afaceri și software de tip ERP (consultanta specifica domeniului dvs. de activitate) - 2 ore incluse.

Beneficii:
-  Asigurarea unor rezultate concrete, indiferent de domeniul de activitate, oriunde in Romania, cu un accent pe o crestere considerabila a eficientei afacerii dvs.;
- Posibilitatea luarii deciziilor strategice care sa mentina afacerea dvs. eficienta si profitabila;
- Construirea unui proces care sa functioneaze lin in cadrul companiei dvs.;
- Reducerea riscului de esuarea privind implementarea unui sistem sau a unei aplicatii software;
- Alegerea celor mai potrivite functionaltati cu cele mai scazute costuri pentru solutiile afacerii dvs.;  
 
Numarul de ore incluse: 2 ore
Pretul afisat nu contine TVA.

Pret: 100,00 €

Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.