Cosul dumneavoastra este gol!

Operatiuni Financiare

Generalitati

Permite evaluarea si inregistrarea cheltuielilor si a veniturilor, grupate in functie de activitati si de resurselor utilizate. Se pot defini si inregistra cursurile valutare, conturile si extrasele bancare, casele de bani si jurnalele de casa, avansurile pe angajati, clienti si furnizori, deconturile, alocarile si operatiunile diverse.

Import automat extrase

Aplicatia permite importul automat al extraselor pentru cele mai utilizate 7 banci din Romania (la cerere se pot adauga si alte banci). De asemenea, aveti posibilitatea sa urmariti evolutia fiecarui cont bancar, precum si, sa inregistrati si sa analizati modul cum au fost alocate extrasele aferente conturilor.

Sistem asistat si unitar

Acest modul are un sistem asistat si unitar de introducere a operatiunilor financiare cum ar fi plati, incasari, compensari, transferuri bancare, inchideri avans.

Jurnal casa

Operatiunile ce sunt inregistrate in jurnalul de casa sunt disponibile prin intermediul optiunilor Case de bani si Jurnal casa. De asemenea, optiunea Jurnal casa va permite sa obtineti o situatie a inregistrarilor din jurnalul casa, dupa diferite criterii alese de dumneavoastra.

Operatiuni diverse

Deconturile, dar si operatiunile diverse completeaza acest modul, care asigura astfel toate operatiunile legate de veniturile si cheltuielile unei societati. Aplicatia contine o serie de operatiuni diverse, dar permite si configurarea/crearea altor tipuri noi. Documentele de tip operatiuni diverse pot fi numerotate automat de aplicatie, in functie de setarile stabilite de dvs.

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.