Cosul dumneavoastra este gol!

Productie

Evidenta in timp real

Aplicatia permite evidenta in timp real a stocului de materii prime, materiale si produse finite. Acest modul va pune la dispozitie elementele de care aveti nevoie pentru o evidenta foarte exacta a componentelor utilizate si a produselor rezultate in urma procesului de productie.

Retete de productie

Aveti posibilitatea de a crea modele (liste predefinite de componente si de produse rezultante intr-un ciclu de productie), care pot fi utilizate pentru generarea fiselor de productie. Retetele pot fi procesate si in sens invers in cadrul aplicatiei (dezasamblare). Pentru evidenta retetelor se pot utiliza clase, categorii, grupe si subgrupe.

Fise de productie

Aplicatia permite inregistrarea ciclurilor de productie, respectiv transformarea intrarilor in iesiri si sa efectuati asocieri intre confirmarile de comanda si fisele de productie. Se pot inregistra miscarile de stoc corespunzatoare unei fise de productie, generandu-se automat PV de iesire si, respectiv PV de intrare rezultate in urma procesului de productie.

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.