Cosul dumneavoastra este gol!

Contabilitate

Generalitati

Genereaza automat Note Contabile pentru toate documentele primare si operatiunile financiare gestionate de aplicatia SYNTESIO. Permite modificarea planului contabil prin creare de clase, grupe si conturi sintetice si/sau analitice. Permite realizarea unei inchideri partiale, in cazul in care se doreste o simulare a inchiderii, pentru a vedea situatia contului de profit si pierdere la momentul inchiderii partiale, sau o inchidere totala, caz in care va fi realizata trecerea la urmatoarea perioada contabila.

Functionalitati

Permite definirea conturilor contabile atat in lei cat si in valuta, iar sistemul va tine o evidenta dubla (in valuta si in lei). Verifica introducerea notelor contabile prin monografia contabila. Calculeaza automat diferentele de curs pentru operatiunile in valuta. Ofera posibilitatea de a lucra in paralel pe mai multe perioade contabile. Efectueaza inchiderea automata a conturilor de TVA si a celor de venituri si cheltuieli. Genereaza automat notele de reevaluare a conturilor in valuta.

Rapoarte standard incluse

Rapoartele contabile standard incluse in aplicatie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare si pemanent actualizate: Fisa cont, Fisa sah, Balanta de verificare, Balanta de solduri, Rulaje conturi, Registru jurnal, Jurnal vanzari, Jurnal cumparari, Declaratii. De asemenea pentru a veni in ajutorul utilizatorilor am dezvoltat si Raportul de operatiuni contabile, precum si Raportul documentelor netransferate in contabilitate.

 

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.