Cosul dumneavoastra este gol!

Configurare Aplicatie

Generalitati

Permite configurarea tuturor parametrilor in cadrul componentelor/modulelor ce se regasesc in aplicatia SYNTESIO si constituie punctul de pornire in cadrul lucrului cu sistemul nostru. Contine urmatoarele componente: Setari generale, Utilizatori, Administrare sesiuni, Macheta numerotare documente, Actiuni, Dictionare, Campuri personalizare documente, Entitati personalizate, Liste calendare.

Multi-firma, multi-utilizator

Aplicatia permite gestionare si lucrul cu mai multe societati si/sau filiale ale acestora concomitent (sesiuni de lucru deschise in acelasi timp). De asemenea, permite accesarea simultana de catre un numar nelimitat de utilizatori concurenti. Permite definirea utilizatorilor aplicatiei sau grupurilor de utilizatori, precum si configurarea drepturilor pe care acestia le vor avea independent in cadrul aplicatiei Syntesio.

Viteza si stabilitate

Toate functionalitatile si inregistrarile introduse in modulele Syntesio se opereaza simultan pe aceeasi baza de date: orice informatie introdusa o singura data se transmite instantaneu in tot sistemul ERP. Solutia de back-up si restaurarea precisa a bazelor de date, reprezinta o alta caracteristica a sistemului Syntesio, foarte des folosita pentru protectia datelor si reducerea riscurilor de pierdere a informatiilor.

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.