Cosul dumneavoastra este gol!

Nomenclatoare

Generalitati

Activitatea unei firme presupune o permanenta adaptare la fluctuatiile pietei. Produsele sau serviciile oferite de o firma, clientii sau furnizorii, precum si cererile acestora sunt intr-o permanenta schimbare. De aceea, aplicatia Syntesio permite inregistrarea sumara sau detaliata, pana la cel mai mic detaliu, a datelor despre clientii, furnizorii, produsele si serviciile oferite de catre societatea dvs.

Functionalitati

Aplicatia vine in ajutorul utilizatorilor si permite introducerea rapida de informatii, lucrul cu un volum mare de date, prin intermediul optiunilor de import si export la nivel de utilizator. De asemenea, permite setarea unor limite sau constrangeri pentru clientii rau-platnici si urmarirea liniilor de credit acordate acestora. Fisele de servicii sau produse, fisele de clienti sau furnizori va ofera informatii si date referitoare la relatia societatii dvs. cu acestia (scadenta, conditii de plata, conditii de livrare etc.).

ERP Syntesio
» detalii
Inscriete-te la newsletter-ul Chara Software si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru tine si afacerea ta.